Eens in de zoveel tijd is het noodzakelijk om Groot Onderhoud uit te voeren aan bepaalde onderdelen van het gebouw van de VvE. Hoewel dit natuurlijk altijd ingrijpend is komt het niet onverwacht!. Aan de hand van het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) wordt immers jaarlijks bekeken of en welk Groot Onderhoud gepleegd moet gaan worden. Op basis van het MJOP heeft de VvE ook “gespaard” zodat tot de uitvoering ook kan worden bekostigd. 

In nauw overleg met de betrokken VvE werkt Falcon VvE Management samen om na beoordeling van aangevraagde offertes het Groot Onderhoud uit te gaan uitvoeren. Zo ook op de Gibraltarstraat in Amsterdam. Onder toezicht van de bouwkundige van Falcon VvE Management,  Erik van Kempen wordt door VSE Schilders de voor- en achterkant geschilderd van het complex.

Ook wordt er bij de VvE Stadionkade/Jasonstraat op dit moment Groot Onderhoud gepleegd. In samenwerking met schildersbedrijf Simon Kroon en Korf Dakwerken beiden uit Volendam wordt het schilderwerk aan voor- en achterzijde uitgevoerd en wordt er een complete dakrenovatie uitgevoerd inclusief het deels vervangen van zinken gootbekleding en herstel van het voeg- en loodwerk  van de schoorstenen.

Wilt u dat uw complex er ook weer tip top bij komt te staan? Neem dan eens contact op met Ronald van den Haven van Falcon VvE Management om te kijken wat Falcon als VvE beheerder voor uw complex kan betekenen.