Door de verdere uitbreiding van het aantal VvE’s in onze portefeuille, zijn wij heel blij te kunnen melden dat wij ingaande 1 november twee nieuwe collega’s hebben mogen begroeten bij Falcon. Dit zijn Mel Mac Intosch en Jesse Pieters:

 

Mel Mac Intosch

Bij deze stel ik mij graag voor. Mijn naam is Mel Mac Intosch, 35 jaar en woonachtig in Amsterdam. Mijn passie ligt met name bij vastgoed en financiën. Na mijn economische (HBO) en juridische (WO) studie gevolgd te hebben ben ik begonnen met werken in het bankwezen.  Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar de marketing/sales en later naar de vastgoedbranche. Ondanks dat ik ben doorgegroeid naar een managementfunctie en later ook zelf ben gaan ondernemen kon ik mijn passie voor financiën nauwelijks kwijt in mijn werk. Vandaar dat ik nu met veel plezier bij Falcon VvE Management bv ben begonnen als VvE Beheerder! Als echte duizendpoot geniet ik van het snelle schakelen tussen bouwtechnische, financiële en juridische werkzaamheden. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijn leidinggevende vaardigheden in te zetten tijdens VVE vergaderingen en indien nodig notuleer ik ook graag bij vergaderingen die mijn collega’s voorzitten. Ik kijk ernaar uit om nog heel veel bij te leren en verder door te groeien binnen Falcon!

Jesse Pieters

Ook ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Jesse Pieters ben 25 jaar en woon in Amsterdam en ben vanaf 1 november 2022 werkzaam als junior VvE Beheerder. Ik heb een achtergrond met betrekking tot grootschalig maar ook kleinschalig onderhoud. Door deze kennis kan ik snel en adequaat handelen.

Buiten mijn werk om volg ik graag binnenlands en buitenlands voetbal en ben ik op de hoogte van het laatste nieuws op de cryptomarkt. 

Daarnaast ben ik vaak in de sportschool te vinden zodat ik fit en scherp blijft. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vrienden.